V ponedeljek 29. januarja je bila v Narodnem domu že 50. tradicionalna prireditev Šport v Celju 2017, na kateri Športna zveza Celje razglasi najboljše športnike in ekipe v Mestni občini Celje ter podeli druga priznanja za športne dosežke v minulem letu.

Za osvojeno 3. mesto v Evropski ligi, 6. mesto na svetovnem klubskem pokalu ter 32. naslov ekipnih državnih prvakinj so dobile priznanje tekmovalke, ki so sodelovale pri navedenih dosežkih Patricija Bizjak, Saša Črep, Klavdija Farasin, Barbara Fidel, Mira Grobelnik, Anja Kozmus, Nina Podlesnik, Nada Savić, Rada Savić, Tia Schatz, Jožica Šeško, Neva Taškar in Anja Ulaga ter trener Lado Gobec.

V razglasitvi najboljših ženskih ekip v letu 2017 je naša članska ekipa zasedla 2. mesto za ŽKK Cinkarna Celje.

Športna zveza je ob 50-letnici te prireditve podelila tudi posebna priznanja za športne dosežke in delo v športu.

Naš klub je dobil priznanje za 22 naslovov najboljše ženske ekipe Celja.

Lado Gobec pa je dobil priznanje za pomemben prispevek k razvoju športa v Celju, še pa posebej kegljanja ter dodatno še najvišje priznanje ŠZ Celje, to je zlato plaketo, za 45 let neprekinjenega strokovnega in organizacijskega dela v športu. V tem času je kot svetovalec za šport v občinski upravi Mestne občine Celje kar 32 let skrbel za delovanje in razvoj celjskega športa.

 

sportnikcelje